Josephine:

Ik ben de drijvende kracht achter CHEW Consultancy

Josephine is een zelfstandig projectleider en een bevlogen professional.

Haar expertise ligt op het gebied van in internationale, nationale en regionale belangen van duurzaamheid van de scheepvaart. Haar specifieke aandachtspunten zijn duurzame en (alternatieve) brandstoffen, afval en ladingresiduen, luchtkwaliteit en gedragscomponenten ten behoeve van naleving. Ze heeft specialiste kennis van het CDNI verdrag en heeft als zodanig gewerkt in opdracht van de Centrale Commissie voor de Rijnvaart (CCR). Voor ze zeevaart heeft ze onder anderen onderzoek uitgevoerd voor European Maritime Safety Agency (EMSA).

Door haar achtergrond in procestechnologie is ze in staat om (technische) processen en de koppeling met andere factoren te analyseren en alternatieve methoden aan te bieden. Daarnaast weet ze de juiste stakeholders bijeen te brengen, de benodigde kennis te verzamelen en daarbij het overzicht van zowel het proces als de inhoudelijke componenten te bewaren.

Ze is bekwaam in het in beweging brengen van partijen naar de gewenste situatie, waarbij ze de beperkende factoren doorziet en bespreekbaar maakt om te bepalen welke inzet nodig is.

Woorden die Josephine zijn omschrijven: doortastend, ambitieus, overtuigend, oprecht, initiatiefrijk, enthousiast, energiek en creatief. Ze geeft richting aan en neemt mensen mee in haar visie in het hoe, waarom en wanneer. Met een kritische maar onderbouwde blik kijkt ze naar verschillende zaken, waardoor ze een sterk onderscheidend vermogen heeft. Project management, coördinatie en implementatietrajecten zijn haar sterkste punten.

Ze kan aan de slag in verschillende landen, aangezien ze Nederlands, Portugees, Engels en Italiaans (basisniveau) spreekt.

Bekijk haar profiel op Linkedin.